De ce noi ?

OPENMED HEALTHCARE - Pentru ca ai grija de tine!
  Clinica noastră dispune de o echipa de medici de elita si de dotari de ultima generatie. Un alt punct forte al clinicii noastre il reprezinta importanța pe care o acordăm pacientului și problemelor medicale cu care acesta soseste în clinică, pacientul fiind degrevat, din momentul preluării sale de o echipa de medici, de orice grijă privind efectuarea investigatiilor medicale suplimentare.


Avantaje
Aici veti gasi un echilibru perfect intre calitatea personalului si serviciile prestate, toate acestea ducand la safisfacerea si rezolvarea problemelor de sanatate ale pacientului.
De ce?
Excelenta in servicii medicale, alaturi de o echipa cu medici de elita. Clinica noastra este construita in jurul valorii umane si este sustinuta de o echipa preocupata de sanatatea fiecarui pacient
Ofera servicii medicale de excelenta, inclusiv o serie de anlize si investigatii care nu sunt disponibile in sistemul public.
Ofera o gama extinsa de servicii medicale si analize de laborator la un nivel ridicat de profesionalism si confort.
Echipamente
Ne straduim sa facem un pas inainte si am acordat atentie deosebita echipamentelor medicale ultramoderne de ultima generatie.
Grija
Devotamentul si atentia sporita sunt printre cele mai importante aspecte de care avem grija. Pentru noi fiecare pacient este OM. De aceea tot ceeea ce facem porneste din respect pentru oameni si pentru sanatatea lor.
Alege

  • Pentru ca meriti tot ce este mai bun. Serviciile medicale oferite de OPEN MED sunt comparative cu cele ale clinicilor medicale din strainatate
  • Un diagnostic exact si un sfat medical acordat de specialisti de elita.
  • Un program de tratament individualizat, care intampina nevoile dumneavoastra
  • Aparatura de investigatiii de ultima generatie unica in Romania.

Daca te confrunti cu o situatie medicala complexa iti punem la dispozitie doctori de elita, profesionalismul echipei medicale, echipament medical de ultima generatie si nu in ultimul rand grija si atentia fata de orice pacient.

Categorii

Programari

Pentru o programare mai usoara, puteti folosi formularul din pagina noastra. Click aici pentru a acccesa formularul.

Telefoane utile

0351/405605
0351/407605
0351/408605
0773829850