Sectia obstetrica- ginecologie

sectia obstetrica-ginecologieManagementul simptomelor ginecologice ale pacientei, precum si al altor semne si simptome anormale detectate in timpul examinarii necesita folosirea tuturor abilitatilor si cunostintelor medicului si este o provocare in practicarea artei medicale, intr-o maniera care conduce la aliante efective intre medici si pacientii lor. Medicii trebuie sa asculte atent descrierea de catre bolnav a naturii si severitatii simptomelor. Arta obtinerii istoricului medical nu trebuie minimalizata. Medicii trebuie de asemenea sa intuiasca si ceea ce pacientii omit sa transmita : temerile lor, anxietatile si experientele personale care i-au determinat sa reactioneze intr-o anumita maniera atunci cand au fost confruntati cu o criza ( diagnosticul unei anomalii detectate la examinare, testele de laborator sau imagistica pelviana).

 

 

sectia obstetrica-ginecologieMedicul trebuie sa-si foloseasca cunostintele ginecologice obtinute prin educatie, experienta personala, acumulate de la profesori si mentori, din literatura medicala, straduindu-se intotdeauna sa obtina cele mai recente informatii. Pacientii prezinta frecvent un set unic de circumstante, probleme medicale sau o combinatie de boli. Cunostintele derivate dintr-o baza de informatii trebuie aplicate folosind arta medicinei in interactiunea cu pacientii pentru mentinerea sanatatii, ameliorarea suferintei, managementul si vindecarea bolii. ( Novak, Ginecologie, Editura Medicla Callisto)

 

 

 

sectia obstetrica-ginecologiePornind de la aceste deziderate a aparut proiectul Spitalului Privat OPEN MED, născut din dorinta de a oferi pacienţilor cele mai moderne conditii, precum si din respectul fată de cadrele medicale, care pot să-si desfăsoare actul medical aliniindu-se normelor europene. Aici puteti sa rezolvati multiple probleme de sanatate din domeniul specialitatilor chirurgicale in siguranta si confort spitalicesc deosebit.

Pornind de la principiul "Pentru ca ai grija de tine!", asigurăm servicii medicale integrate, adaptate nevoilor individuale, promptitudine şi rapiditate în redobândirea şi menţinerea celui mai preţios bun al omului: SĂNĂTATEA.

 

Categorii

Programari

Pentru o programare mai usoara, puteti folosi formularul din pagina noastra. Click aici pentru a acccesa formularul.

Telefoane utile

0351/405605
0351/407605
0351/408605
0773829850